Hlavní obsah

Koncert kapely Kabát omezí v sobotu dopravu u Sport Parku v Liberci

Foto: Shutterstock.com

Ilustrační foto.

Reklama

Koncert kapely Kabát omezí tuto sobotu v Liberci dopravu v okolí městského sportoviště Sport Park s Home Credit arenou. Neprůjezdná bude od 16:00 do půlnoci část frekventované ulice 28. října.

Článek

V tiskové zprávě o tom za organizátory koncertu informovala Pavlína Tomisová.

Pořadatelé očekávají na sobotním koncertě v multifunkční aréně účast zhruba 8000 lidí. Komplikace v dopravě mohou nastat zejména v době příjezdu diváků na koncert. „Větší část zakoupených vstupenek je mimo Liberec,“ uvedla Tomisová. Kolony se tak mohou tvořit už na příjezdu do Liberce, neboť na průtahu městem I/35 je kvůli výstavbě dvou mostů doprava svedena na polovinu silnice a jízdní pruhy tam jsou zúžené.

Koncert v Home Credit areně začne v sobotu ve 20:00. Ulice 28. října bude uzavřená pro běžnou dopravu od 16:00, a to od křižovatky s ulicí U Školy po křižovatku s Máchovou u viaduktu. Tento úsek bude sloužit až do půlnoci pro parkování automobilů návštěvníků koncertu. Kvůli uzavření části 28. října budou autobusy MHD na lince číslo 17 jezdit po objízdné trase přes Kralickou a Hanychovskou ulici.

Reklama

Doporučované