Hlavní obsah

Demolice mostu zastaví od 12. do 13. března provoz části pražské Kbelské

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Seznam Zprávy

.

Reklama

Řidiče na Kbelské ulici na hranici Prahy 9 a 14 čekají kvůli oprava železniční trati a jejího mostu komplikace. Kvůli demolici mostu bude daný úsek o víkendu 12. až 13. března od sobotních 7:00 do nedělních 12:00 uzavřen.

Článek

„Řidiči budou muset jet po objízdné trase,“ sdělil mluvčí magistrátu Vít Hofman. Další kompletní uzavírka je naplánována podle magistrátních stránek opravujeme.to o víkendu od 7. do 8. května ve stejný čas. Práce na mostě jsou naplánovány až do září, přičemž neprůjezdný bude úsek pouze v uvedené víkendy.

Státní organizace Správa železnic se chystá most opravit v rámci rekonstrukce železniční trati mezi Mstěticemi a Prahou-Vysočany. Automobilová doprava bude v uvedené víkendy přerušena kvůli odstranění nosné konstrukce a montáži nové.

Řidiči budou muset využít v obou směrech objízdnou trasu, která je naplánována z Kolbenovy po Chlumecké a Pražském okruhu na Novopackou. Dočasně uzavřený úsek bude objíždět také autobusová linka číslo 110. Kromě zmíněných víkendů bude úsek až do 23. září 2022 průjezdný s omezeními. V obou směrech budou auta jezdit ve dvou jízdních pruzích, které budou zúženy na 2,5 a 3,25 metru.

Reklama

Související témata:

Doporučované