Hlavní obsah

Ronaldo, nebo Messi? Hádka mezi ruskými manžely o nejlepšího fotbalistu skončila rozvodem

Foto: Lucie Hrdličková, Profimedia.cz

Reklama

Muž z ruského města Čeljabinsk o rozvod požádal poté, co si jeho žena opakovaně utahovala z jeho argentinského oblíbence.

Článek

Dramata se během mistrovství světa ve fotbale v Rusku neodehrávají pouze na stadionech. Podle ruského novinového týdeníku Argumenty i fakty rozdělil fotbalový svátek manželský pár, který nedokázal unést rozdílné názory na kvality Cristiana Ronalda a Lionela Messiho.

Pár se do sebe zamiloval v baru při sledování světového fotbalového mistrovství v roce 2002 a manželé už od začátku naráželi na rozdílné fotbalové názory. Podle muže však za definitivní konec může manželčina nenávist vůči jeho oblíbenci Messimu, legendárnímu argentinskému hráči působícímu v Barceloně.

K jedné z mnoha hádek mezi manželi mělo dojít během vydřeného vítězství Argentiny nad Nigérií 2:1 v posledním zápase základní skupiny. Muž podle svých slov nevydržel poslouchat svou choť, která tvrdila, že se argentinský útočník Messi nedokáže vyrovnat jejímu favoritovi z Portugalska Ronaldovi, zabalil si věci a podal žádost o rozvod.

„Od začátku šampionátu si z Messiho utahovala a připomínala, že nedokázal ani proměnit penaltu proti Islandu. Nevydržel jsem to a řekl jsem jí, co si myslím o Ronaldovi, o portugalské reprezentaci i o všech ostatních klubech, kterým fandí. Potom jsem si vzal svoje věci a odešel,” řekl muž novinám. Podle nich podal žádost o rozvod na úřadech ve městě Čeljabinsk nacházejícím se na Urale.

Reklama

Doporučované