Hlavní obsah

Rozchod Zemana se Soukupem a doba bezplastová v ODS

Satirický pořad Šťastné pondělí z 20. ledna 2020: Co je důvodem rozchodu oblíbeného dua Zeman–Soukup? Na kongresu ODS jsme nachytali rebely a TOP 5 moderátorů, kteří mohou u Zemana nahradit Soukupa.Video: Jindřich Šídlo

 

Reklama

Důvod rozchodu oblíbeného dua Zeman–Soukup nebo také Čuka a Geka české politiky, samozřejmě vůbec nezáleží na nějaké úvaze nějakého Ovčáčka. Historky kolující Prahou jsou hodně divoké a jde v nich samozřejmě hlavně o peníze.

Článek

A také o to, že prezident na konci své politické dráhy už nějakého Soukupa k ničemu nepotřebuje, což je osud všech, kteří si kdy mysleli, že je snad Zeman má rád nebo si jich dokonce váží.

Ale takhle to přece nemůže skončit. Ještě ne. Tohle je chvíle pro Šťastné pondělí. Jelikož už pánové nestačili natočit ani poslední, rozlučkový díl, museli jsme to vzít za ně. A natočit naši poctu tomuto fascinujícímu seriálu.

Vyrazili jsme také na kongres ODS, kde jsme nachytali rebely, kteří odmítají zelené směřování strany a tajně si do sálu propašovali plastové lahve na jedno použití. Fuj!

Samozřejmě nebude chybět ani rubrika TOP 5 moderátorů, kteří mohou u Zemana nahradit Soukupa.

Podívejte se na celý díl pořadu Šťastné pondělí, který vysílá Televize Seznam každé pondělí ve 20:55.

Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku nebo Twitteru.

Reklama

Doporučované