Hlavní obsah

Rusy na olympiádě dopingový skandál nerozhodí, říká asistent trenéra hokejové reprezentace Špaček

Jaroslav Špaček hovoří o přípravě hokejistů před olympiádou (foto: Profimedia).Video: David Janeczek

 

Reklama

Asistent české hokejové reprezentace Jaroslav Špaček popsal, jak bude probíhat příprava národního týmu před odletem na olympijské hry do Jižní Koreje.

Článek

Česká hokejová reprezentace pro olympijské hry se v kompletním složení sejde až v dějišti her. „Česká extraliga a švýcarská liga se bude hrát ještě těsně před olympiádou. Takže budeme celý příští týden trénovat pouze s hráči z KHL, kteří už mají volno,” vysvětlil asistent trenéra Jaroslav Špaček.

Špaček poletí do asijského Pchjongčchangu přesně dvacet let po vítězství na hrách v Naganu. Tentokrát jako asistent trenéra. „S některými kluky z Nagana se potkáme ještě těsně před odletem do Jižní Koreje. Půjdeme společně k hrobu trenéra Ivana Hlinky,” prozradil Špaček.

„Kompletní budeme až v Jižní Koreji. Dokonce poletíme ve dvou etapách,” doplňuje Jiří Kalous, další z asistentů hlavního trenéra Josefa Jandače.

Česká hokejová reprezentace odehraje ještě před začátkem nadcházejících her přípravný duel proti Finsku. Ve videu nad článkem se podívejte, co všechno řekl Jaroslav Špaček během fasování olympijské kolekce.

Reklama

Doporučované