Hlavní obsah

S Ondřejem Brzobohatým a Vojtěchem Dykem je nám dobře, a tak vznikl DRB, vtipkoval Ondřej Ruml

Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Zpěvák, herec a vůbec talentovaný muzikant Ondřej Ruml přijal pozvání do studia Slavných, kde popovídal nejenom o tom, co aktuálně dělá, ale třeba i o tom, jak vznikl DRB.

Článek

Ondřej má za sebou mnoho úspěchů, moderátorku Veroniku Farářovou zajímalo, který z nich je pro zpěváka ten nejvýznamnější. Ten ovšem překvapil, když přiznal, že pro něj zase až tak důležité nejsou: „Samozřejmě hudební ocenění a třeba nějaká soška nebo nějaké diplomy pěkné jsou, ale tak mě asi nejvíc těší to, že vlastně ta hudba, kterou dělám, že to funguje a že se to dostává k lidem a že můžu koncertovat a natáčet klipy a desky.”

Ruml je milovník swingu a jazzu a má pocit, že díky mladým muzikantům se tyto hudební styly opět přibližují lidem, za což, jak přiznal, je velmi rád: „Myslím, že už to není považováno za nějaké retro, ale třeba Ondra Brzobohatý a Vojta Dyk se snaží nějakým způsobem ten swing dostat do současného zvuku, což baví mě i lidi.”

Ostatně právě s těmito dvěma muzikanty nyní plánuje koncerty pod názvem DRB (pozn. D - Dyk, R - Ruml, B - Brzobohatý): „My jsme spolu byli někde hrát a zjistili jsme, že je nám spolu strašně dobře a že bychom nejradši spolu jeli nějaké turné, což se zatím jako nevede, ale teď právě chystáme nějaká vystoupení,” zavtipkoval o vzniku tria zpěvák.

Kdy a kde tato vystoupení budou a jak to má Ondřej momentálně s muzikálem a divadly? Na to se podívejte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované