Hlavní obsah

Sekání trávy v zimě, vybité auto a smutná očička předsedy SPD

Den očima Terezy Brhelové.Video: Tereza Brhelová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Přehled nejzajímavějších zpráv, které byste si neměli v pátek 27. září nechat ujít.

Článek

Obchodní centrum Chodov? Odteď už jen „západní pole“

Centrum Chodov se včera přejmenovalo na Westfield. Nové jméno získalo kvůli rozšiřování značky. Paradox je, že aby se lidé dostali na „západní pole”, budou muset jet na jihovýchod Prahy. Kde asi udělali soudruzi při plánování chybu?

Ze západního pole na východní frontu?

Nevděčný úkol dostali pracovníci komunálních služeb v ruském městě Ufa. Prezident Bashkortostanské republiky Radiy Khabirov, kde se Ufa nachází, kritizoval nedostatečnou úpravu trávy podél cest. Tak ji dělníci vyrazili posekat. Co na tom, že ji přes padající sníh skoro neviděli?

Lepší sekat trávu v zimě než křížit psy

To si asi myslí Wally Conron, který v roce 1989 zkřížil labradora s pudlem. Výsledná rasa zvaná labradoodle je podle něj jeho největší chyba. Křížence nazval „Frankensteinovou příšerou“.

Smutná očička zbyla také předsedovi SPD

Tomio Okamura si po návštěvě pořadu Interview ČT24 na svém Facebooku postěžoval, že zástupci SPD tento pořad letos navštívili pouze třikrát. Interview ČT24 se ale proti nařknutí tvrdě ohradilo. Napsalo, že politiky SPD do pořadu letos pozvali hned šestatřicetkrát. Údaje se nachází ve statistice, kterou Okamurovi poskytlo.

Toho nechytnete!

Sérii zpráv „chybujících soudruhů“ zakončíme nepovedeným policejním zákrokem. Den blbec měli zřejmě policisté v Kalifornii. Ti pronásledovali zločince v elektrickém automobilu Tesla, které se jim ale během honičky vybilo.

Takže, kluci: pomáhat, chránit, ale hlavně dobíjet!

Reklama

Doporučované