Hlavní obsah

Simulování českého sudího pobavilo i legendu NBA. Toto je vítěz ankety o nejbizarnější moment

Simulování sudího Kučery zaujalo i v USA.Video: Karolína Bulisová

 

Reklama

Nafilmovaný pád basketbalového rozhodčího Stanislava Kučery už znají i za hranicemi České republiky. Mezi 5 nejbizarnějších basketbalových událostí týdne ho do svého pořadu zařadil legendární Shaquille O'Neal.

Článek

Moment z druhého čtvrtfinále NBL mezi Opavou a Olomouckem, kdy rozhodčí Stanislav Kučera po hádce s basketbalistou Darkem Čohadarevičem nafilmoval pád, zaujal i legendárního basketbalistu Shaquilla O'Neala. Video nejprve sdílel na svých sociálních sítích, poté ho dokonce zařadil do výběru pěti bizarních momentů z basketbalu uplynulého týdne ve svém pořadu Shaqtin'a Fool.

Diváci pořadu, který vysílá americká stanice TNT, na internetu hlasují a z příspěvků vybírají ten vůbec nejpodivnější. Rozhodčí Kučera u nich v tomto týdnu jasně vyhrál. Hlasování se zúčastnilo skoro devět tisíc basketbalových fanoušků. Simulování Kučery zaujalo hned pět tisíc z nich.

Za potyčku s Čohadarevičem dostal basketbalista stopku na deset zápasů. Sudí po vyšetření případu komisí rozhodčích má jisté, že žádný zápas minimálně do konce letošní sezony pískat nebude.

Reklama

Související témata:

Doporučované