Hlavní obsah

Slávisté, pozor! Hazard předvedl úchvatné gólové sólo, ukáže podobné kousky i ve čtvrtek v Edenu?

Eden Hazard rozhodl dvěma góly pondělní dohrávku Premier League proti West Hamu.Video: DIGI Sport

 

Reklama

Eden Hazard z Chelsea rozhodl dvěma góly o výhře 2:0 pondělní dohrávku proti West Hamu, a pomohl tak Blues na třetí místo tabulky Premier League. Belgičan navíc předvedl perfektní výkon jen tři dny před úvodním čtvrtfinále Evropské ligy proti Slavii.

Článek

Eden Hazard se v dubnu dostal do výborné formy, ve dvou ligových zápasech nasázel tři branky a přidal jednu asistenci. „Pokud bude Eden hledat novou výzvu, tak ho bude velmi těžké v klubu udržet,“ prohlásil kouč Blues Maurizio Sarri po včerejším duelu proti West Hamu.

Belgičanovi končí v Chelsea smlouva příští léto a podle španělských i anglických médií přestoupí už v příštím přestupovém období za 100 milionů liber do Realu Madrid. „Taková částka za Edena je vzhledem k současnému trhu velmi nízká. Stále platí, že se pokusíme, aby Eden zůstal,“ ujistil Ital po včerejším zápase.

Parádní formu osmadvacetiletého křídelníka může už ve čtvrtek okusit pražská Slavia, která v Edenu přivítá Chelsea v rámci úvodního čtvrtfinále Evropské ligy. Příznivce sešívaných může těšit, že Sarri svého klíčového hráče šetří na ligové zápasy. Hazard v Evropské lize v probíhajícím ročníku naskočil pouze do tří zápasů a jen v jednom případě v základní sestavě.

Reklama

Doporučované