Hlavní obsah

Slovenský miliardář Tkáč si zahrál v komediálním skeči

Foto: TV JOJ

Patrik Tkáč v upoutávce na seriál Uhorčík.

Reklama

Patrik Tkáč, jeden z nejbohatších Slováků a spolumajitel finanční skupiny J&T, si zahrál v upoutávce na nový komediální seriál TV JOJ s názvem Uhorčík. Zařadil se po bok Donalda Trumpa či Ruperta Murdocha.

Článek

Zvoláním „Pusť ho, nemá nič, toho poznám. Bol to tkáč, mám od něj krásný gobelín,“ ochrání hlavní postava seriálu Uhorčík Patrika Tkáče před přepadením zbojníků, které se odehrává před sídlem Tkáčovy J&T Banky v Bratislavě.

Jeden z nejbohatších Slováků s majetkem velmi konzervativně odhadovaným na 16 miliard korun tak ukázal, že má smysl pro humor. S vínem v ruce a v ležérním bílém obleku a klobouku podpořil nový seriál na televizi JOJ, která patří do impéria firem J&T.

Foto: TV JOJ

Patrik Tkáč druhý zprava.

Patrik Tkáč se tak před kameru vrátil po 12 letech, v roce 2008 si dal malou epizodní roli v seriálu Panelák. V poslední době dohlíží na byznys skupiny, kterou vlastní spolu s otcem Jozefem a Ivanem Jakabovičem, zpovzdálí a do Prahy jezdí málo. Velmi si oblíbil pěstování vína ve Francii, v Česku vlastní skupina J&T vinařství Kolby. Upoutávku na nový seriál, který se bude vysílat od října, si můžete prohlédnout zde.

TV JOJ neopomíná dodat, že úspěšní byznysmeni občas do zábavního průmyslu zavítají. Jako příklady dává šéfa Googlu Sundara Pichaie a spoluzakladatele firmy Sergeje Brina, kteří si zahráli ve filmu Stážisti, nebo amerického prezidenta Donalda Trumpa a jeho vystoupení v Sám doma 2.

Památná jsou také mihnutí vládce mediální skupiny FOX a miliardáře Ruperta Murdocha v seriálu Simpsonovi, který pod televizi patří. Murdoch svou kreslenou karikaturu občas i namlouval.

Reklama

Doporučované