Hlavní obsah

Sparta hledá ještě dvě posily do základu, Tetteh poprvé trénoval s týmem a dostal pozdrav od Bonyho

Pavel Hapal bude muset před začátkem sezony zúžit kádr.Video: David Janeczek

 

Reklama

Fotbalová Sparta zahájila přípravu i se dvěma novými hráči. Další dva by ještě podle sportovního ředitele Zdeňka Ščasného mohli přijít.

Článek

Na prvním tréninku Sparty v nové sezoně chyběla čtveřice reprezentantů Florin Nita, Nicolae Stanciu, Tal Ben Chaim a Josef Šural. „Teď je nás poměrně hodně, ale soupiska se bude postupně zužovat,“ vysvětlil sportovní ředitel Sparty Zdeněk Ščasný.

Sparta přivedla před sezonou ze Slovácka brankáře Milana Heču a momentálně finalizuje příchod útočníka Benjamina Tetteha z Bohemians 1905, který na Letné už trénuje.

Sportovní vedení Sparty ale ještě není zcela spokojeno ze stávajícím kádrem. „Hledáme ještě dvě posily do základní sestavy. Jednoho stopera a jednoho ofenzivního hráče,“ pokračuje Ščasný.

Na soupisce ke startu letní přípravy na webu Sparty je uvedeno hned 35 jmen. Mezi uvedenými jsou i momentálně zranění hráči. „Samozřejmě bude na trenérovi, jak široký kádr bude chtít mít, ale myslím, že půjdeme do sezony s kádrem okolo 25 hráčů,“ vysvětlil sportovní ředitel Sparty.

Vzhledem k novému formátu nejvyšší fotbalové soutěže začne liga už v polovině července, navíc Spartu čeká hned na začátku boj na dvou frontách. Tým Pavla Hapala totiž začne už ve 2. předkole Evropské ligy.

Reklama

Související témata:

Doporučované