Hlavní obsah

Spasitel Šlachta, superman Babiš, dědictví Bolka Polívky a hroši na kokainu

Dnešní pondělí je šťastné, protože v něm uvidíte hrochy na kokainu a spasitele Roberta Šlachtu.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Václav Dolejší

 

Reklama

V dnešním Šťastném pondělí vám řekneme, jak dopadnou letošní volby, jak s výsledky zamává Robert Šlachta, jak to vypadá na farmě z legendárního filmu Kurvahošigutntag nebo pravdu o Babišových cedulkách ve Sněmovně.

Článek

Jindřich Šídlo vám ve svém Šťastném monologu vysvětlí, jak dopadnou říjnové volby. A jak moc s výsledky zatočí úspěch dalšího protikorupčního hnutí Přísaha.

Václav Dolejší je opět, stejně jako naše země před každými volbami, na křižovatce - a tentokrát se účastnil hlasování o důvěře vlády Andreje Babiše. Zasněně se zaposlouchal do projevu Andreje Babiše. A uviděl ráj na zemi.

Konstantin Sulimenko a jeho Studio Jablunkov vám přináší přehled těch nejzásadnějších zpráv, které se k vám tento týden možná nedostaly - jako například hroši na kokainu.

A Jindřich Šídlo opět vyrazil nostalgicky vzpomínat na devadesátá léta. Tentokrát na farmu - za Věrou Chytilovou, Miroslavem Donutilem a Bohušem Stejskalem.

Tak Šťastné pondělí!

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde. A sledovat nás můžete také na Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Reklama

Doporučované