Hlavní obsah

Bývalý fotbalový reprezentant leští kliky. A slušně mu to vydělává

Další epizoda fotbalové sérii Nahrávka a nabíječky. Portugalci nás vyškolili, Švýcary ale musíme porazit. Jedeme do St. Gallen a cestou se tým Šídlo a partnerka podívají do firmy bývalého reprezentanta Ivo Ulicha.Video: Seznam Brand Studio, Seznam Zprávy

 

Reklama

Politický komentátor Jindřich Šídlo i byznysová reportérka Seznam Zpráv Zuzana Hodková jsou velkými fotbalovými fandy. Společně jedou na úterní zápas do Švýcarska a cestou navštíví bývalého záložníka pražské Slavie Iva Ulicha.

Článek

O vášni pro fotbal se v případě Jindřicha Šídla, tvůrce satirického pořadu Šťastné pondělí, dobře ví. Překvapením je v tomto ohledu byznysová novinářka Zuzana Hodková, ale na konkursu, který Šídlo vypsal v redakci Seznam Zpráv, strčila do kapsy i legendu fotbalové novinařiny Jaromíra Bosáka.

Portugalci v Praze vyučovali.

A to ani nehrál hlavní roli Cristiano Ronaldo. Jak ve svém komentáři trefně poznamenal fotbalový expert Luděk Mádl, na každém postu mají lepšího hráče než Češi. A zázrak se prostě nekonal, spíš přehlídka toho, jak vypadá opravdová fotbalová kvalita, co je fotbalová extratřída. A tou je dnes Portugalsko.

Lépe než kdokoliv jiný to po sobotě určitě ví brankář české reprezentace. Tomáš Vaclík, přestože balón ze své sítě lovil hned čtyřikrát, se ale znechutit nenechal a Jindřicha Šídla, který mu prý většinou, sedí-li v ochozech, nosí štěstí, hned po pražském zápase pozval na úterní zápas do Švýcarska.

Ten bude pro Čechy klíčový, protože pokud nezvítězí, vypadne pro příští rok z elitní skupiny Ligy národů.

Nahrávky & Nabíječky

Foto: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

Zuzana Hodková a  Jindřich Šídlo.

Jindřich Šídlo, autor satirického pořadu Šťastné pondělí, se společně s moderátorkou SZ Byznys Zuzanou Hodkovou vydal na dva zápasy české fotbalové reprezentace proti Portugalsku a Švýcarsku. Politický komentátor a moderátorka jsou v patách Tomáši Vaclíkovi, Cristianu Ronaldovi i dalším fotbalovým osobnostem a své zážitky zachycují v sérii netradičně pojatých videí.

Na úterní zápas Česko vs. Švýcarsko se Šídlem do švýcarského St. Gallen, jak už víme, jede Zuzana Hodková.

S cestou ale souhlasila pod podmínkou, že jí Jindřich nejprve zaveze do východočeské Dobrušky, kde sídlí rodinná firma M&T, která se specializuje na výrobu dveřních a okenních klik. Majitelem je bývalý profesionální fotbalista, osminásobný reprezentant, záložník pražské Slavie a bundesligové Borussie Mönchengladbach Ivo Ulich.

Ve videu v úvodu tohoto článku se podívejte, jak také může vypadat život bývalého fotbalisty.

Partnerem série videí Nahrávky & Nabíječky je Hyundai, oficiální partner české fotbalové reprezentace.

Reklama

Doporučované