Hlavní obsah

Video: Fotbal v Albánii? Nejhorší zážitek od roku 1991

Videoreportáž z Tirany od dvojice Jindřich Šídlo a Zuzana Hodková. Byli jsme na zápase Albánie–Česko.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Albánie už je jednou nohou na fotbalovém Euro 2024. Češi si naopak odvážejí dlouho nevídaný výprask, po němž se nahlas mluví o odvolání trenéra Šilhavého.

Článek

Takový konec výletu do Albánie reportéři Seznam Zpráv Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo popravdě nečekali.

Albánie jim učarovala, ale vidět na vlastní oči zápas Albánie–Česko 3:0 bolelo. „Nejhorší zážitek od mistrovství světa v hokeji v roce 1991,“ říká ve videoreportáži (pusťte si ji nahoře v článku) Šídlo.

Následky mohou být citelné i pro trenéra národního týmu Jaroslava Šilhavého. Po nedělním zápase s Faerskými ostrovy se sejde vedení fotbalové asociace a rozhodne, zda Šilhavého nahradí jiným koučem.

Nahrávky & Nabíječky II.

Foto: Seznam Zprávy

Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo.

Jindřich Šídlo, autor satirického pořadu Šťastné pondělí, a moderátorka SZ Byznys Zuzana Hodková se opět vydávají po stopách české fotbalové reprezentace. Důvod je jasný: Euro 2024. 

Poté, co loni české fotbalisty sledovali v Lize národů, je tentokrát doprovodí v kvalifikaci na šampionát. Zápasy a především jejich zákulisí vám přiblíží v sérii netradičně pojatých videí.

Kvalifikace na Euro 2024 přitom začala pro Čechy pohádkově. V prvním zápase v Edenu přehráli Polsko - navíc stylem, který napovídal, že postup na šampionát bude samozřejmý.

Jenomže přišly remízy v Moldavsku, doma s Albánií a nyní těžká porážka v Tiraně.

Albánci zatím odehráli celou kvalifikaci ve velkém stylu a zaslouženě vedou „českou“ skupinu.

Co si budou Jindřich Šídlo se Zuzanou Hodkovou z Albánie pamatovat, můžete vidět ve videu v úvodu tohoto článku.

Videosérie Nahrávky a nabíječky vzniká ve spolupráci s Hyundai, oficiálním partnerem české fotbalové reprezentace.

Reklama

Doporučované