Hlavní obsah

Co vám nabídnou v restauraci na Faerských ostrovech? Exkurze do opravdu jiné země

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Třetí díl série Nahrávky & Nabíječky II. Šídlo a Hodková se na Faerských ostrovech chystají na večerní zápas české reprezentace.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

A je to tady. Hlavní hrdinové série Nahrávky & Nabíječky dorazili na Faerské ostrovy. Tedy: Hodková, Šídlo a celá česká fotbalová reprezentace.

Článek

Podívejte se ve videu nahoře v článku na to, kde se to vlastně ocitl český fotbalový tým.

Ještě než začne zápas kvalifikace na Euro 2024 mezi Faerskými ostrovy a Českou republikou, moderátoři Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo vás provedou po ostrovech, které stojí za vidění. Země, kde žije víc ovcí (v létě 150 tisíc) než lidí (55 tisíc), kde propadli fotbalu (a také házené) a kde jsou domy levnější než v Česku.

Pusťte si originálního videoprůvodce Faerskými ostrovy.

Nahrávky & Nabíječky II.

Foto: Seznam Zprávy

Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo.

Jindřich Šídlo, autor satirického pořadu Šťastné pondělí, a moderátorka SZ Byznys Zuzana Hodková se opět vydávají po stopách české fotbalové reprezentace. Důvod je jasný: Euro 2024. 

Poté, co loni české fotbalisty sledovali v Lize národů, je tentokrát doprovodí v kvalifikaci na šampionát. Zápasy a především jejich zákulisí vám přiblíží v sérii netradičně pojatých videí.

Videosérie Nahrávky & Nabíječky vzniká ve spolupráci s Hyundai, oficiálním partnerem české fotbalové reprezentace.

Reklama

Doporučované