Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Zeptali jsme se Pirátky, proč se cpe mezi staré muže

Rozhovor ze satirického pořadu Šťastné pondělí: Reportér Sulimenko zpovídá nově zvolenou senátorku Adélu Šípovou. Ptal se i na důležité otázky včetně té hlavní: Kdo myje u Šípových doma nádobí?Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

Adéle Šípové je 40 let, má pět dětí a na Kladensku vyhrála v obou kolech senátních voleb. A my se ptáme: Co si to dovoluje?!

Článek

Senát byl vždy komora prošedivělých nudných mužů. Tak to známe a tak to máme rádi. Jaký šok to byl, když jsme ve Šťastném pondělí v pondělí po volbách (protože kdo by se Senátem obtěžoval o víkendu) zjistili, že jakási 40letá kandidátka Pirátů všechny ty prošedivělé kladenské muže porazila.

A nejen to. V šokujícím vyjádření pro Šťastné pondělí přiznala, že chce, aby v horní komoře bylo zastoupení žen celých 50 %!

Náš reportér Konstantin Sulimenko se ale nedal odbýt a ptal se i na důležité otázky, včetně té hlavní: Kdo myje u Šípových doma nádobí? Odpověď se dozvíte v úvodním videu.

Rozhovor je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí. Celý díl pořadu Šťastné pondělí vysílá Televize Seznam každé pondělí ve 20:55. Jednotlivé rubriky pak samostatně v následujících dnech publikujeme na webu sz.cz. Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku nebo Twitteru.

Reklama

Doporučované