Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Kachny mohou mluvit. Politici už pro ně hledají využití

Studio Jablunkov Konstantina Sulimenka je pravidelnou rubrikou satirické show Šťastné pondělí.Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

I v nové sezoně vyrazilo Šťastné pondělí za hranice Prahy. Pravidelný výběr glosovaných konzumních zpráv z domova i ze světa Konstantina Sulimenka.

Článek

Studio Jablunkov přináší i pozitivní zprávy. Třeba příběh muže, kterému policisté v Náchodě našli pohřešovanou ženu a on jim přišel poděkovat. Malý háček je v tom, že se teď na náchodské policisty obrací i další lidé, kteří hledají něco pohřešovaného. Zvlášť, když jde o ztracené voliče.

A podle nové studie je jeden australský druh kachny schopný se naučit lidskou řeč. Tedy konkrétně zatím bylo zaznamenáno, že se kachna naučila jednu sprostou větu a vykřikovala ji všude okolo. Jaký má tato věc užitek? To a mnohem víc zjistíte ve Studiu Jablunkov.

Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované