Hlavní obsah

Takhle Šťastné pondělí oslavilo konec sezony. Podívejte se na galerii

Foto: Adam Hříbal, Seznam Zprávy

Kompletní sestava týmu Šťastného pondělí. Zprava: Václav Dolejší, Konstantin Sulimenko, Ondřej Lasák, Jindřich Šídlo, Petr Šprincl, Jan Kordovský, David Schwarz.

Reklama

V pátek 26. června oslavil tým Šťastného pondělí se svými fanoušky konec letošní sezony satirického pořadu. Akce proběhla v holešovickém Výčepu Kabelovna. Podívejte se, jak to na místě vypadalo.

Článek

Sezóna satirického pořadu Seznam Zpráv Šťastné pondělí Jindřicha Šídla se chýlí ke konci. V pondělí 28. června vyjde její poslední díl a na dva měsíce zmizí z vašich obrazovek a monitorů. Jako poděkování za vaší věrnost a podporu během tohoto náročného roku se tým Šťastného pondělí sešel se svými přáteli a fanoušky v holešovickém podniku Výčep Kabelovna.

Součástí setkání byla i krátká debata s autory pořadu, ve které se řešila uplynulá sezóna, politici na místě přírodních katastrof nebo plány Šťastného pondělí do budoucna. Ve spolupráci s Výčepem Kabelovna proběhla i akce „Pijte pivo, pomozte Slovácku“, v rámci, které se vybralo přes 10,000 korun na pomoc oblastem postiženým přírodní katastrofou. Částka bude odeslána na speciální účet organizace Člověk v tísni.

+13

Děkujeme všem fanouškům, kteří na naší akci přišli a všem, kdo se na náš pořad pravidelně díváte. Děkujeme za všechna slova podpory a konstruktivní kritiku, kterou nám píšete do komentářů nebo na naše sociální sítě.

Poslední epizoda této sezóny vyjde v pondělí 28. června a těšit se v ní můžete například na jednoho velmi speciálního hosta. První epizoda sezóny 2021/2022 vyjde v pondělí 6. září v 8:00 zde na Seznam Zprávách.

Váš tým Šťastného pondělí

Jindřich Šídlo, Václav Dolejší, Konstantin Sulimenko, Petr Šprincl, Jan Kordovský, Ondřej Lasák, David Schwarz

Reklama

Související témata:

Doporučované