Hlavní obsah

Tata Bojs vydávají reedici alba Biorytmy, připravují mini turné, ale i akce k sedmnáctému listopadu

Milan Cais v rozhovoru pro Televizi Seznam.Video: Dan Sywala

 

Reklama

Kapela, která vznikla ještě za minulého režimu a od té doby se svým přístupem, unikátním humorem a ještě specifičtějším frázováním neustále drží vysoko na české scéně. Řeč je o Tata Bojs, kteří připravili reedici alba Biorytmy a řadu akcí na sedmnáctý listopad.

Článek

„Když jsem po letech poslouchal Biorytmy znovu, tak mi přišlo, jako kdyby ten čas skoro neuběhl. Bylo to hodně zvláštně nostalgické,” říká na úvod bubeník a zpěvák formace Milan Cais, se kterým jsme přirozeně probrali i nejznámější hit Attention Aux Hommes ze zmíněné desky, v čele s kultovním videoklipem: „Jakub Kohák za námi přišel s tím, že se mu ta písnička moc líbí a že by měl nápad. Chtěl po nás představit ten nejpodivnější tanec, jakého jsme schopni, a takhle to dopadlo. Zpětně to pořád beru jako náš nejzdařilejší videoklip.“

Kromě několika akcí v období 17. listopadu má kapela v plánu i miniturné s názvem KŘEST & TEST !, s podtitulem „staré desky křest, nových písní test“. V průběhu prosince Tata Bojs zavítají postupně do Brna (Sono Centrum, 3. 12.), Prahy (Divadlo Archa, 12. 12.) a Olomouce (S-klub, 20. 12.).

Celou reportáž najdete v úvodním videu. Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované