Hlavní obsah

Testy, přiznání nebo výzvy k označování. Vyzkoušeli jsme podivnosti ze sociálních sítí

Podivnosti ze sociálních sítí.Video: Dominika Nováková

 

Reklama

Také na vás na sociálních sítích vyskakují spousty podivných a často otravných věcí? Dominika Nováková je testovala na vlastní kůži. Výsledek najdete v úvodním videu.

Článek

Začínáme kategorií „Označ kamaráda”. Každý den vám hlavně Facebook hlásí, abyste někoho označili - kdo má krásný úsměv, kdo vám dluží masáž nebo koho znáte odmalička. Kolikrát jste ale na někoho skutečně klikli?

„Zkus se nesmát” - videa s domácími mazlíčky, dětmi a hlavně věcmi, které se prostě nepovedly. Kdo to vydrží a kdo vybouchne smíchy?

„Testy” - těch je na Facebooku nepočítaně. Testy podobnosti se známými osobnostmi, o lásce, kolik budete vážit za půl roku… Některé jsme vyzkoušeli.

„DIY” - neboli česky „vyrob si sám”. Rychlá, klidně půlminutová videa, kterými jsou sociální sítě doslova zaplavené. Někdy velká pomoc a inspirace, jindy věci, jež by nikoho nenapadlo vyrábět. Vyzkoušeli jsme si je i my.

„Přiznání” - jsem Dominika a mám ráda motorky, čokoládu a strašně nerada ráno vstávám. Různých přiznání jsou sociální sítě plné. Točí se na ně reakční videa na dalších sociálních sítích, sdílejí se, jsou všude.

A k čemu všemu se uživatelé přiznali, to si raději přečtěte sami.

Reklama

Doporučované