Hlavní obsah

Tohle je nejstarší výčep v Krkonoších. Podívejte se na osudová místa herce Roberta Jaškówa

Ukázka z pořadu Moje místa s Robertem Jaškówem. Premiéru můžete sledovat v pátek 27. července ve 20:00 na TV Seznam.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Proslavily ho role padouchů a drsňáků. K hraní se ale dostal dost kuriózně – díky tomu, že na gymnáziu propadl. Podívejte se, která místa ovlivnila jeho život.

Článek

Filmový a divadelní herec vás vezme na romantické místo v pražském parku, kde si po osmnáctiletém vztahu řekl „ano“ se svou ženou. Ukáže, jak se hraje velmi netradiční Woodkopf – hra, již vymysleli Ivan Trojan a Ivan Řezáč a ve které je Robert několikanásobným mistrem světa.

Oblíbený herec vás provede i místem svého dětství – Pecí pod Sněžkou. Ukáže nejstarší hospodský výčep v Krkonoších a za dramatických okolností se podíváme na horskou chalupu – samotu, která nesmazatelně patří do jeho života.

V osobním rozhovoru prozradí, proč ve třetím ročníku gymnázia propadl a jak to nastartovalo jeho hereckou kariéru. Dozvíte se, jak úplnou náhodou našel v Polsku sourozence, o nichž nevěděl, že existují, a odhalí svou netradiční zálibu – handlování o cenu.

Sledujte pořad Moje místa, v premiéře tento pátek od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Sledujte Seznam Zprávy i na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované