Hlavní obsah

Tomáš Klus o novém klipu: Slyšíme na extrém, proto mluvím o chátrání

Tomáš Klus představil v Televizi Seznam nový videoklip Chátrám.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Současné společenské dění inspirovalo písničkáře Tomáše Kluse k napsání nové skladby Chátrám, kterou vydává společně s výpravným videoklipem. Televizní premiéru měl v Televizi Seznam. Text písně vypráví o pomyslném domě, jehož obyvatelé spolu stále častěji zapomínají mluvit a který chátrá.

Článek

„Nemyslím si, že bychom společensky úplně chátrali, ale jako společnost umíme zpozornět až ve chvíli, kdy je něco extrémní. I proto jsem zvolil extrémní výraz ‚chátrání’,“ objasňuje Tomáš Klus, který se aktivně zapojuje i do protivládních demonstrací. Nechyběl ani na té dosud největší od roku 1989, na Letné.

„Demonstrace jsou mírumilovné, nedochází k projevu nenávisti, což je dobře. Jen lidem došla trpělivost s určitým typem chování. A i když jsou naštvaní, chovají se slušně, a to je dobrá zpráva,“ dodává Klus.

Jaká je situace v jeho vlastním domově? A kde všude nový videoklip Chátrám natáčel? I to se dozvíte ve videu nad článkem. Vidět jej můžete v Magazínu Slavní, v úterý v 21 hodin na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované