Hlavní obsah

Tři nejvěrnější. Co se děje na Hradě, když je Miloš Zeman v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Součástí oslav pátých narozenin Šťastného pondělí byla i inscenace „Tři nejvěrnější“. Podívejte se na její záznam.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Jarka Sedláčková

 

Nejedlý. Mynář. Jiří O. Nejbližší okolí prezidenta začívá dramatické dny. Poslechněte si dramatizovanou podobu jejich rozhovorů, jak si je představují tvůrci Šťastného pondělí.

Článek

Z Pražského hradu se už několik týdnů ozývá téměř úplné ticho. Co prezidentovi nejbližší spolupracovníci doopravdy dělají a plánují, vědí jen oni sami. Tedy oni a Šťastné pondělí. A to si tyto zaručeně spolehlivé a 120% pravdivé informace rozhodně nemůže nechat pro sebe.

A tak si k pátému výročí nadělilo Šťastné pondělí dramatizaci těchto odposlechnutých rozhovorů nejbližšího okolí prezidenta. Tvůrci ručí, že všechno, co uslyšíte, by možná mohla být pravda.

V konverzační komedii na motivy hororové reality „Tři nejvěrnější“ účinkují Jindřich Šídlo jako Vratislav Mynář, Konstantin Sulimenko jako Jiří O. a speciální host Jarka Sedláčková jako Martin Nejedlý.

Dnešní speciální epizoda vznikala se živým publikem během oslav výročí v divadle X10. Poděkování patří i dalším partnerům akce, pivovaru Rampušák a obchodu Nanovo.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Doporučované