Hlavní obsah

Trump s Kimem se drželi za ruce i výhrůžně pózovali, takhle vypadají dvojníci vůdců

Dvojníci Donalda Trumpa a Kim Čong-una.Video: Daniel Andrisák

 

Reklama

Donald Trump se má sejít s Kim Čong-unem až v polovině června, ale na shledání došlo již měsíc předem. Dvojice imitátorů severokorejského vůdce a amerického prezidenta se společně procházela ulicemi čínského města Macao.

Článek

Make-up, rtěnka, působivý oblek a z obyčejných mužů se stávají nejmocnější vůdci planety. Dennis Alan a Howard jsou známí imitátoři Donalda Trumpa a Kim Čong-una. Společně se představili již na olympijských hrách v Pchjongčchangu. Dennis a Howard spolu podle jejich slov vycházejí moc dobře, takže doufají, že opravdoví Kim s Trumpem budou mít také dobrý vztah.

Dvojníci překvapili obyvatele města Macao, společně se pohybovali v hlavních turistických oblastech a nebylo člověka, který by se za nimi neotočil. Poté, co dvojice prošla město, dorazil za nimi i imitátor Vladimira Putina. Všichni tři poté pózovali pro nadšené turisty, kteří si je fotili.

KLDR hrozí zrušením červnového summitu s USA.Video: Jan Marek, AP, Reuters

Opravdové setkání hlav států má stanoveno datum na 12. června a dojde k němu v Singapuru. KLDR však v úterý pohrozila, že summit zruší. Důvodem je společné cvičení Jižní Koreje a USA, které Severní Korea považuje za hrozbu. KLDR kvůli manévrům zrušila středeční ministerská jednání s představiteli sousední země.

Reklama

Doporučované