Hlavní obsah

V Česku už jsou tři soutěže krásy, vrátí se Miss České republiky

Česko má už tři národní miss. Poslední chce těžit ze všech. Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Kolem soutěží krásy je poslední dobou opravdu rušno, zatímco ještě před rokem byla středem pozornosti hlavně Česká Miss, teď se zdá, že dívky budou mít na výběr mezi třemi soutěžemi.

Článek

Vedle České Miss se totiž objevila i Miss Czech Republic a teď ještě Miss České republiky. Hostem studia Slavných Televize Seznam byl současný ředitel Miss České republiky Robert Novotný. Rozhodl se obnovit značku, která dřív patřila Miloši Zapletalovi. Nejdřív pomáhal České Miss a zjistil, že název Miss České republiky je volný. „Oni to nechtěli řešit, tak jsme se rozešli a rozhodl jsem se Miss České republiky uspořádat,” říká Novotný.

Robert Novotný a Miss České republiky mají dva slogany. „Na úrovni, nebo vůbec” a „Miss všech Miss”. „A snažím se spojit všechny pořadatele soutěží krásy, co za to stojí, aby posílali na tuto naši soutěž jejich vítězky. Ty se potom mezi sebou utkají a vznikne opravdová miss.”

Dívky v soutěži Miss České republiky nebudou vázané žádnou smlouvou. Robert Novotný chce soutěže krásy hlavně kultivovat. Třeba konkurenční soutěži Miss Czech Republic, jejíž ředitelkou je Taťána Makarenko, podle Novotného chybí ochranná známka.

Rozhovor s Taťánou Makarenko naleznete ve videu na začátku článku.

Reklama

Doporučované