Hlavní obsah

Vaše nákupy hlídá Nikita. Vyzkoušeli jsme nový způsob placení

Jaké jsou výhody a nevýhody Twista? Vyzkoušeli jsme ho a seznámili se s Nikitou, která o vás zjistí vše potřebné i bez dokladů.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Přes Twisto aplikaci platí stále více lidí. Stačí přiložit náramek a za všechny uskutečněné platby zaplatit až na konci měsíce. Twisto na sebe bere veškeré riziko, má totiž Nikitu, které stačí pár běžných údajů a odhalí i organizovanou skupinu podvodníků.

Článek

Když Michal Šmída společnost Twisto zakládal, chtěl přinést do České republiky nový a jednoduchý způsob placení. A tak v dnešní době stačí k placení náramek, o platbě se dozvíte ihned upozorněním svého telefonu a za platby v zahraničí dostanete peníze zpět. Za všechny platby pak zaplatíte najednou na konci měsíce.

Rizika neplatičů se Twisto nebojí, už několik let totiž vyvíjí vlastní systém, který na základě několika prvků rozpozná potenciální hrozbu. A systém je to natolik úspěšný, že ho využívají i další společnosti.

Placení pomocí náramku jsme proto vyrazili vyzkoušet. Podívejte se, jak se tímto způsobem platí a jak to vypadá uvnitř rozrůstající se společnosti.

Reklama

Související témata:

Doporučované