Hlavní obsah

Věty, které jste jako děti nesnášely a stejně je dnes používáte. A tipy na dárky k třetím narozeninám

„Až spadneš, tak za mnou nechoď.“ A další věty, které jste jako děti nesnášely.Video: Zuzana Hodková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Pravidelný pořad pro mámy od mámy. A v něm další týden dnes už šestiměsíčního miminka, pár tipů na dárky pro starší děti a jedno varování.

Článek

Šílené hlášky maminek. V dětství jste je nesnášeli, pak jste na ně téměř zapomněli. Pozor, jakmile budete mít vlastní děti, jsou zpět. A i když vám najednou přijdou vcelku normální, vašim dětem zní opět šíleně. Které to jsou? Pár příkladů najdete ve videu nahoře. A kromě nich i tipy na dárky pro tříleté děti.

Hodně populární je dnes třeba houpací prkno. Rozvíjí motorické schopnosti, stabilitu a obratnost vašich dětí, ale poslouží i jinak. Pokud chcete spíš darovat knihu, zkuste takovou, co čte dětem sama. Anebo jinou, ve které si zase můžete hlavního hrdinu sami pojmenovat. A přidat do ní i vlastní fotku. A existuje spousta kreativních hraček, které děti učí třeba poznávat předměty hmatem nebo tvořit vlastní fantastický svět.

Jaké hlášky matek jste nesnášeli vy? Dejte nám vědět prostřednictvím aplikace videokomentáře nebo na Instagramu @mamablog.eda_tob.

Reklama

Související témata:

Doporučované