Hlavní obsah

Video: Úplně se utrhl ze řetězu. Australský trenér umí slavit jako málokdo

Bez komentáře: Takto slavil plavecký trenér Dean Boxall vítězství své svěřenkyně, Australanky Ariarne Titmus, která vyhrála olympijské finále na 400 m volným způsobem.Video: twitter/JoshButler, AP, SNTV

 

Reklama

Austrálie má novou virální hvězdu. Stal se jí plavecký trenér Dean Boxall, který se vůbec nebrzdil, pokud jde o projevy nadšení nad vítězstvím své svěřenkyně Ariarne Titmus v olympijském finále na 400 m volným způsobem.

Článek

A důvod k radostí opravdu měl. Plavkyně totiž ve finále porazila hlavní americkou hvězdu, pětinásobnou olympijskou vítězku Katie Ledecky, a uštědřila jí tak první porážku v individuálním závodě na olympiádě.

Jak je vidět v úvodním videu, poté co Titmusová jako první dohmátla, strhl si trenér rouškou a vypustil ze sebe vlnu emocí. Přítomná pořadatelka se ho ani nesnažila zastavit.

Trenérovy zběsilé pohyby se okamžitě staly memem na sociálních sítích. Jeden z komentářů? Třeba tento: „Existuje mnoho způsobů, jak slavit. A pak je tu způsob, jak slaví Dean Boxall.“

Tokio 2021 – speciál Seznam Zpráv

Foto: Jaroslav Gavenda, Seznam Zprávy

PROGRAM A VÝSLEDKY Dnes v Tokiu, Češi v akci, výsledky – ZDE

TOKIO Původní informace z Tokia, reportáže, profily vítězů – ZDE

Televize Fox Sports prohlásila Boxalla za „instagramovou ikonu“.

Tenistka Darja Gavrilovová pak na svém Twitteru uvedla, že doufá, že její trenér bude stejně zuřivě oslavovat její vítězství, všiml si list The Guardian.

Reklama

Doporučované