Hlavní obsah

Vlastina Svátková o drsných hereckých začátcích i o psaní další knihy

Studio Slavní: Herečka a spisovatelka Vlastina Svátková o svém účinkování ve filmu Casino Royal.Video: Barbora Marková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Herečka a spisovatelka Vlastina Svátková na konci října vydává už svoji třetí knihu. Jmenovat se bude Prostor pro duši a bude o lásce, sebehodnotě i osobních zkušenostech.

Článek

Vlastina začínala novinařinou. Jako redaktorka působila v magazínech Infinity, Style a Elle. Sama pak modeling okusila. „Byla to náhoda, prostě si mě našli na ulici, ale já jsem se nikdy neztotožnila s tou profesí, prostě to nebylo pro mě,“ řekla ve studiu Slavných. Díky této práci se podívala třeba do Mnichova, Vídně, Barcelony, Tokia či Bangkoku.

Následovaly televizní reklamy pro místní i zahraniční trh - a první herecké příležitosti. Její největší chloubou z té doby je malá role číšnice v Casinu Royal. „Byl casting. Já jsem tu roli dostala jen díky tomu, že jsem číšnici dělala brigádně. A tak mě vzali,“ směje se.

V současné době chystá novou knihu, která by na pulty knihkupectví měla přijít začátkem října. Bude o lásce, sebehodnotě a osobních zkušenostech. „Bude se jmenovat Prostor pro duši, protože je o životě a život je takový prostor pro duši mezi dnem a euforií, že někdy jsme na tom špatně a někdy je nám zase fajn,“ prozrazuje na závěr. 

Když nemá co na práci, věnuje se sportu, literatuře, filmové teorii a cestování. Zajímá vás víc? Pusťte si úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované