Hlavní obsah

Síla stylu. Bára Nesvadbová pokřtila knihu o módě

Barbara Nesvadbová pokřtila knihu o módě. Kmotrami jí byly Magdalena Dietlová, Terezie Kovalová a Taťána Kovaříková.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Spisovatelka Barbara Nesvadbová vydala další knihu. Společně se svými kolegyněmi a kamarádkami z módního průmyslu ji pokřtila na terase jednoho z nejluxusnějších hotelů v Praze. Po Bestiáři, Pohádkáři a třeba Řízkařích je to od Báry něco úplně jiného. Kniha Síla stylu není příběh, jde o důležité rady pro každou ženu - co si obléknout.

Článek

V knize najdete hodně obrázků a vypadá vlastně trochu jako katalog. „My jsme na knížce dělaly tři měsíce a nejtěžší bylo grafické zpracování, protože tady bylo strašně těžké udělat z těch mnoha produktů hezké stránky,” vysvětluje Bára Nesvadbová. Na nové knize spolupracovala s Lucií Janotovou a Pavlínou Saudkovou. Společně říkají, že móda je komunikační kanál.

Kmotrami knihy Síla stylu se staly Magdalena Dietlová, Terezie Kovalová a Taťána Kovaříková. První, na co vám při pohledu na knihu padne zrak, je titulní fotografie. Na jejím výběru se podíleli i lidé na sociálních sítích. Původně měla být titulka jiná. „Ale nějaká paní mi napsala, že tam mám hrb. Mně to vůbec nepřišlo, ale měla pravdu. Já myslela, že jsou to vyhrbená záda. Ale když to udělá šestnáctiletá drobná modelka, tak je to něco jiného, než když to udělám já,” směje se Bára.

Kniha Síla stylu neobsahuje aktuální trendy a kolekce, aby ji čtenářky mohly využívat i za několik let.

Nás ale aktuální trendy zajímají, co se objevuje v kolekci Taťány Kovaříkové? „V mé kolekci jsou oversized kabáty, zvolila jsem kostky, nechybí černá, ale mám tam i pink barvu, je tam červená, fialová, modrá, takže se to tak prolíná i do barevna,” popisuje Taťána Kovaříková.

V nejbližší době módní návrhářka chystá focení kolekce a zanedlouho i módní přehlídku. Také od Báry Nesvadbové se brzy dočkáme zase klasických povídek, ponesou název Momentky.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované