Hlavní obsah

Robin Mood se připravuje na koncert. Jak to vypadá na zkoušce kapely nadějného zpěváka?

Na zkoušce zpěváka Robina Mooda s kapelou. Jak se připravují na koncert?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvák, kytarista a producent Robin Mood na sebe poprvé upozornil na konci loňského léta, kdy vydal singl Generace. Nyní už jsou venku další dva - Gravitace a letošní letní singl Na Měsíc. V současné době Robin s kapelou piluje nejen tři zmíněné songy na koncert.

Článek

Ten se koná 23. 10. v Music City POINT v Praze. „Bude to náš první společný koncert a bude to super. Uslyšíte na něm víc než tři písničky,” slibuje Robin Mood, který ve svých písních kombinuje klasické nástroje s elektronikou, což na české scéně není příliš obvyklé.

Zkouška, na které jsme ho navštívili, ovšem byla akustická. „Teď je to ještě příprava na natáčení videoklipu, proto je to akustické. Kdybyste přišli na normální zkoušku, tak tady ty akustické nástroje vůbec nejsou, hrajeme normálně elektronicky a je to strašně nahlas,” směje se Robin.

Frontman kapely Robin Mood skládá hudbu i píše texty. Bubeník Pavel a baskytarista Jožo ale také srší nápady. „Kluci na tom pracují se mnou, hlavně na live verzi, protože tam vymýšlejí spoustu nápadů, a pak to ty písničky posouvá úplně do jiných rozměrů.”

Na jejich zkouškách a také koncertech je to hlavně o dobré náladě. Je to prý legrace, dokud nejde do tuhého a něco se už třeba několikátou zkoušku nedaří. Když zklame lidský faktor, všechno zachrání xylofon. Přesvědčte se v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované