Hlavní obsah

Peníze na trase Čína–Slavia budou létat dál. Pomohl Hrad

Foto: Profimedia.cz

Jaroslav Tvrdík korunou nikdy nešetřil. Na obraně, v ČSA, v ČSSD ani teď ve Slavii.

Reklama

Prezident Miloš Zeman se zlobí na Číňany, protože neplní své sliby – miliardy na investice. Proto letos za „trest“ do Pekingu nepojede. Ale jednu výjimku udělal – za peníze pro fotbalový klub Slavia bojuje dál. Proč? To se dozvíte v pořadu Vlevo dole.

Článek

Na Pražském hradě se uskutečnila schůzka za účasti Vratislava Mynáře, vedoucího Kanceláře prezidenta republiky, Jaroslava Tvrdíka, předsedy představenstva Slavie, a zástupců vrcholného managementu čínské státní firmy CITIC.

Všichni se navzájem potřebovali ujistit, že ochlazení česko-čínských vztahů se netýká penězovodu do pražského fotbalového klubu.

Celou anabázi s čínskými sliby, politikou a penězi rozebírá Václav Dolejší v pořadu Vlevo dole – tentokrát se speciálním hostem, hvězdou české sportovní žurnalistiky Luďkem Mádlem. Poslechněte si je v přehrávači nad tímto textem.

Vlevo dole

Pořad Václava Dolejšího (@VacDol) a Lucie Stuchlíkové (@StuchlikovLucie), politických reportérů Seznam Zpráv, o české politice nejen vlevo dole, ale také vpravo nahoře. A občas i uprostřed, ale hlavně s nadhledem.

Politické kauzy, problémy tradičních stran, historky ze zákulisí volebních sjezdů i Sněmovny.

Každý týden na Seznam Zprávách v sekci Audio.

Také rádi posloucháte? Napište nám svoje podněty, připomínky nebo tipy na e-mail audio@firma.seznam.cz.

Reklama

Doporučované