Hlavní obsah

Z České Miss až k divadlu. Teď chystá herečka Sedláková svatbu s držitelem Thálie

Herečka Kateřina Sedláková o nové životní etapě a přípravách svatby s hercem Peterem Pechou. Video: Barbora Marková

 

Reklama

Z České Miss k muzikálům, činohře, zpěvu a herectví. Tak by se dala shrnout umělecká dráha herečky Kateřiny Sedlákové. V soukromí ji teď čeká velká událost. Svatba s hereckým kolegou Peterem Pechou. Ve studiu Slavných také prozradila, do koho je teď platonicky zamilovaná.

Článek

„Ono to bylo přirozené. Já jsem se od 14 let věnovala modelingu a prostě v těch 18 letech jsem si řekla, že to vyzkouším a půjdu do Miss. A vyšlo to. Po studiu herectví jsem pak zakotvila v Karlíně, v muzikálu Lucie,“ vzpomněla na svoje začátky herečka Sedláková.

Teď ji ale čeká velká herecká výzva. Po prázdninách začne zkoušet nový muzikál Tři oříšky pro Popelku, kde si zahraje zlou nevlastní sestru Doru. „Popelku bych si ráda zahrála, ale jsem na ni už stará. Ale hrozně se těším, je to moje první pohádka v životě. Já jsem totiž prý na pohádky hodně vysoká, alespoň mi to říkali na castinzích. Princové totiž často bývali nižší než já,“ směje se.

Vedle divadla a muzikálů stále vystupuje se zpěvačkou Bárou Polákovou. „My jsme se potkaly při muzikálu Lucie, v Karlíně, kde Bára hrála hlavní roli. Tam jsme se seznámily, skamarádily, a když Barča dostala nabídku od Supraphonu na natočení nové desky, tak mě oslovila, abych tam dělala vokalistku. Doteď tak funguju v kapele jako vokalistka,“ uzavírá.

Do koho je Kateřina Sedláková platonicky zamilovaná a kdy chystají svatbu s hercem Peterem Pechou? Podívejte se na úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:
Peter Pecha
Kateřina Sedláková

Doporučované