Hlavní obsah

Začínali se spodním prádlem pro tanečnice v nočních klubech, dnes oblékají ty nejznámější celebrity

#ZDAVUVEN: Nikol a Jakub Ponerovi.Video: Anita Baselová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Sourozenci Ponerovi šili šaty pro Andreu Verešovou i partnerku Jaromíra Jágra Veroniku Kopřivovou, jejich cesta k největším hvězdám českého showbyznysu ale rozhodně nebyla jednoduchá. Začínali s šesti tisíci od tatínka a se zdobeným spodním prádlem pro tanečnice nočních klubů.

Článek

Jejich šaty dnes nechybí na všech důležitých kulturních akcích. Nosí je známé zpěvačky, modelky, herečky i moderátorky. Značka Poner Nikol a Jakuba Ponerových je prostě v kurzu. Ještě před pár lety přitom jejich oblečení nikdo neznal, stačila ale první oblečená celebrita a hvězdy dnes nechtějí téměř nic jiného.

Nikol, která se stará o komunikaci s klienty a prodej, i Jakub, který modely vymýšlí a tvoří, přitom nezahálí. Neustále vymýšlí nové a nové zboží, nejčastěji doplňky, kterými je možné outfit dotvořit, a hodně aktivní jsou i na sociálních sítích.

Se sourozenci Ponerovými jsme se vrátili na místo, kde všechno začalo, a vás vezmeme i na jednu z nejkrásnějších módních akcí, stačí si pustit video nad článkem.

Nové díly svěžího magazínu #ZDAVUVEN můžete v premiéře sledovat vždy v pondělí od 20.30 hodin na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
Veronika Kopřivová
Andrea Verešová

Doporučované