Hlavní obsah

Záhady Josefa Klímy: Slibovali slušný výdělek, pak přestali platit, v terénu se zvířecím detektivem a glosa Šimona Pánka

Záhady Josefa Klímy ze 7. 11. 2019: Slibovali slušný výdělek, pak přestali platit, v terénu se zvířecím detektivem a glosa Šimona Pánka.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Další díl pořadu, který připravuje tým novinářů kolem Josefa Klímy. Příběhy podvodů, neetického jednání, pohnuté lidské osudy i dosud neznámé okolnosti historických událostí.

Článek

Svářeči, které si firma najala na práci v Německu, nedostali statisíce. Společnost se brání, že se pracovníci na stavbě flákali, a platit nehodlá. Reportérka Marcela Sobotková se vypravila do sídla firmy i za lidmi, kterým teď peníze chybí.

Reportérka Petra Majerová natáčela s neobvyklými detektivy. Těmi, kteří hledají zatoulaná zvířata. Jde o ojedinělou službu, která pátrá v podstatě po jakémkoliv zvířeti, které se jeho majiteli ztratí. Od hadů, želv, papoušků až po koně či například stáda koz.

V aktuálním vydání pořadu nechybí ani tradiční glosa. Šéf neziskové organizace Člověk v tísni Šimon Pánek rozebírá roli médií v demokratickém státě.

Záhady Josefa Klímy můžete v premiéře sledovat na Televizi Seznam každý čtvrtek od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A můžete nás sledovat také na Facebooku.

Reklama

Doporučované