Hlavní obsah

Detaily rvačky s Williamem. Do tisku unikl „tahák“ nové knihy prince Harryho

Foto: Profimedia.cz

Princ Harry na pohřbu královny Alžběty II.

Reklama

Princ Harry ve své nové knize Spare tvrdí, že ho jeho bratr princ William inzultoval. „Chytil mě za límec, roztrhl mi náhrdelník a srazil mě na podlahu,“ popisuje incident.

Článek

Princ Harry ve své očekávané autobiografii Spare (Náhradník) sdílí detaily konfliktů s bratrem Williamem, například i údajné fyzické napadení. S informací přišel britský server The Guardian.

Incident se měl stát v roce 2019 v Harryho londýnském sídle. Princ William prý chtěl se svým bratrem mluvit o „celé té katastrofě“ okolo Harryho manželky Meghan Markle a  jejich bojem s britským tiskem. Ten pár dlouhodobě pronásledoval a šikanoval.

Po prudké výměně názorů měl Harry nabídnout svému bratrovi sklenici vody se slovy: „Willy, nemůžu s tebou mluvit, když se chováš takhle.“

„Položil vodu, nadával mi a pak ke mně přišel. Všechno se to seběhlo tak rychle. Tak velmi rychle. Chytil mě za límec, roztrhl mi náhrdelník a srazil mě na podlahu. Dopadl jsem na psí misku, která mi praskla pod zády a střepy se do nich zabodly. Chvíli jsem tam ležel omámeně, pak jsem se postavil na nohy a řekl mu, aby odešel,“ píše dál Harry.

William měl následně Harryho přesvědčovat, aby o napadení neříkal své ženě. Harry píše, že se o tom zprvu své ženě nezmínil. Vše ale řekl svému terapeutovi. Meghan se o šarvátce měla dozvědět, až když si všimla modřin a jizev na zádech svého partnera.

Reklama

Doporučované