Hlavní obsah

Za měsíc poslala Harrymu Stylesovi 8000 psaníček. Jde do vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Twitter @Harry_Styles

Styles se už dříve stal terčem stalkerů. V roce 2019 před jeho domem žil několik měsíců muž, kterému Styles dal z lítosti peníze.

Reklama

Popová hvězda se stala terčem stalkerky.

Článek

Korunní soud v Harrow obvinil ženu, která pronásledovala známého zpěváka Harryho Stylese, píše list The Guardian. Během necelého měsíce mu Myra Carvalhová poslala více než osm tisíc psaníček. Za stalking u soudu dostala 14 týdnů odnětí svobody. Rovněž jí byl uložen desetiletý zákaz přiblížení se ke zpěvákovi. Tím pádem nesmí ani na Stylesovy koncerty.

Carvalhová je původem z Brazílie a ve Spojeném království žila od prosince. Její rodina nevěděla, že do země odcestovala. Po celou dobu přitom pobývala v ubytovně pro batůžkáře.

Během svého pobytu posílala třicetiletému zpěvákovi ručně psané dopisy a objednala pro něj přes internet řadu pohlednic, které posílala na jeho adresu. Zpěváka nyní nesmí jakkoliv kontaktovat.

Styles se stal terčem stalkerů už v minulosti. V roce 2019 byl za tento čin odsouzen i muž bez domova, který několik měsíců žil před domem popové hvězdy.

Styles se s Pablem Tarazagou-Orerem setkal poprvé před svým domem za chladné a deštivé noci. Bylo mu prý líto, „že vidí někoho tak mladého, kdo spí na ulici“, zaznělo u hendonského magistrátního soudu. Nabídl mu peníze na hotel nebo jídlo a v následujících týdnech začal Tarazagoua-Orera pravidelně vídat. Začal se až čtyřikrát týdně objevovat ve Stylesově místní hospodě a do podniku vstupoval „minutu až dvě po příchodu“ popové hvězdy. To Stylese vedlo k domněnce, že ho muž sleduje.

Styles se kvůli těmto setkáním cítil ve svém domě „nejistě“. Kvůli tomu si najal nočního hlídače, na noc zamykal dveře do ložnice a stresoval se kvůli „slabým místům“ v bezpečnosti svého domu. Tarazagou-Orerem za pronásledování a způsobenou újmu dostal od hendonského soudu rok vězení. Krom toho musel zaplatit 335 liber, informoval Daily Mail.

„Když vidím lidi opakovaně, dívám se na ně jinak než předtím,“ řekl Styles soudu.

Reklama

Související témata:

Doporučované