Hlavní obsah

Zemanovo čínské nic, Suárezův syn se potatil a šest minut fotbalového šílenství

Den očima Josefa Mačí.Video: Josef Mačí, Seznam Zprávy

 

Reklama

Všechno, co musíte v pondělí 29. dubna vědět.

Článek

Obyčejná dělnická strana

Zatímco ODS nabízí cyklistům půl promile, Václav Klaus mladší jde dál. Za nový název strany dává do banku litr rumu. Tady jsou ty nejlepší návrhy: Strana Svobodného Selského Rozumu (SSSR), Klaustrofobie nebo jednoduše KLAUS – Komunisticko liberální antievropská ultranacionalistická strana. Můj tip je návrat ke kořenům: ODS – Obyčejná dělnická strana.

Zemanovo čínské nic

Prezident Miloš Zeman byl v Číně. Zase. Je tedy čas na rekapitulaci toho, co nám asijské vazalství dalo:

Nic.

Šest minut fotbalového šílenství

Totální fotbalové šílenství zavládlo v neděli na hřišti anglického Leedsu. Místo toho aby domácí při zranění hostujícího hráče přerušili hru, zrychlili a dali z protiútoku gól. Trenér Leedsu Bielsa ale takto vyhrát nechtěl a nařídil týmu, aby si nechal dát vyrovnávací branku. Nesouhlasil s tím jen stoper Jansson. Za jeho chování mu uděluji titul hlupák víkendu.

Svoboda poslat kohokoliv do plynu

Sociální sítě v Česku zůstávají oázou neomezené svobody, i když řada lidí hrozí cenzurou. Jak jinak si vysvětlit nedávná rozhodnutí soudů. Můžete doufat, že někdo vystřílí redakci České televize jako Charlie Hebdo, nebo posílat děti do plynu, ale trestný čin nepácháte. Stejně tak ale smíte napsat, že prezident umře na rakovinu, ačkoliv ji vůbec nemá. Ta nádherná svoboda.

Kanibal junior

Jaký otec, takový syn. Potomek Luise Suáreze kanibalské geny nezapře. Obětí obávaného snajpra a ještě obávanějšího „kousače“ se už stali Otman Bakkal, Branislav Ivanovič a Giorgio Chiellini. Teď Suárez ochutnal vlastní medicínu. Pokousal ho vlastní syn. Taťka má ale co dohánět, synátor ho totiž také pozvracel.

Reklama

Doporučované