Hlavní obsah

Žena se poprala s obsluhou McDonald's. Chyběl jí kečup

Žena v Kalifornii napadla obsluhu McDonald's kvůli kečupu.Video: Zuzana Lachnitová, Youtube.com

 

Reklama

Ani rvačka v prostorách pro zaměstnance nedokázala jednu ze zaměstnankyň zdržet od toho, aby čekajícímu zákazníkovi vrátila drobné.

Článek

Kalifornská policie hledá ženu, která zaútočila na obsluhu rychlého občerstvení McDonald's. Podle USA Today pachatelka vstoupila do prostor určených pouze pro zaměstnance s žádostí o kečup, obratem ji z prostor bez kečupu vykázala manažerka pobočky McDonald's v Orange County. Na to mladá žena reagovala surovým napadením manažerky, které zachytily bezpečnostní kamery.

Kalifornská policie video z konce října zveřejnila na serveru YouTube, ve snaze o ženinu identifikaci. Na záznamu je vidět, jak útočnice škrtí zaměstnankyni McDonald's a následně ji natlačí na výdejní okénko, zatímco se do souboje připojí další zaměstnanci, kteří se snaží ženy odtrhnout.

Do prostoru prodejny poté vběhl neznámý muž, se kterým žena dobrovolně odchází ven.

Žena z Marylandu se před pár týdny vloupala do pobočky McDonald's skrze okno u Drive Through.Video: AP

Uživatelé sociálních sítí včetně CBS Los Angeles News uvedli, že jedna ze zaměstnankyň byla i přesto schopná plnit své úkoly a ve vyhrocené situaci vrátit čekajícímu zákazníkovi drobné. Podle policie byla pachatelka hispánského původu a bylo jí kolem dvaceti let.

Reklama

Související témata:

Doporučované