Hlavní obsah

Ženu slunící se na pláži propíchl slunečník

Ilustrační foto.

Reklama

Šestačtyřicetiletou Američanku zranil na pláži v Marylandu slunečník, který se v poryvu větru vznesl do vzduchu a bodl ji do hrudníku.

Článek

Mluvčí přímořského marylandského města Ocean City Jessica Watersová pro média uvedla, že slunečník zasáhl ženu nešťastnou náhodou. Nedělní incident se podle jejích slov odehrál kolem třetí hodiny odpolední místního času.

Žena původem z Pensylvánie, jejíž jméno zatím nebylo zveřejněno, seděla na svém plážovém sedátku v momentu, kdy slunečník skupinky sedící vedle ní prudký poryv větru vyhodil do vzduchu jejím směrem a jeho dřevěná špička jí pronikla do těla pod levou klíční kostí.

Podle Watersové byla zasažená žena po nehodě při vědomí. Místní média doplnila také informaci o tom, že záchranáři museli deštník nad ránou přepůlit, než mohli zraněnou ženu přepravit do vrtulníku.

Helikoptéra marylandské státní policie ženu bezprostředně poté dopravila do blízké nemocnice Peninsula Regional Medical Center v Salisbury. Očekává se její plné uzdravení.

Podle Národního meteorologického ústavu v Marylandu dosahovala rychlost větru v době incidentu téměř 50 kilometrů za hodinu.

Minulý týden se obdobná nehoda stala také na pláži Seaside Heights v New Jersey. Slunečník zasáhl sedmašedesátiletou Britku Margaret Reynoldsovou do jejího pravého kotníku.

Reklama

Doporučované