Hlavní obsah

Značkové hospody se vymaňují z covidu. Budou je pivovary dál podporovat?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Svijany

Pivovary se snaží vychovat fanoušky svých piv tím, že pro ně vymýšlí ucelené značkové koncepty. Covid to utlumil, nyní se koncepty oživují.

Covid dopadl tvrdě na všechny hospody, tedy i ty, které jsou pevně spjaty s konkrétními pivovary. Které koncepty budou pivovary dále rozvíjet a u kterých budou opatrné?

Článek

Společnost Pivovary Staropramen slavila. Oficiálně otevřela Praze nový restaurační koncept s názvem Fortel, který láká zákazníky na směs elegantní hipsteřiny, street artu, pivní kultury a historie, kterou připomínají detaily interiéru dřívějšího kina Maják.

Staropramen doufá, že nová restaurace pomůže oživit pivní kulturu a zvýší konzumaci smíchovského čepovaného piva. Jak jsou na tom ostatní značkové restaurace podporované domovskými pivovary? V galerii se dozvíte, jaké hospody jednotlivé pivovary rozvíjejí, jak koncipují jednotlivé značky a co s nimi plánují do budoucna. (Pro snadnější procházení galerií klikněte na poslední fotku v náhledu ukazující počet dalších snímků, pozn. red.)

Doporučované