Hlavní obsah

Značkové hospody se vymaňují z covidu. Budou je pivovary dál podporovat?

Foto: Svijany

Pivovary se snaží vychovat fanoušky svých piv tím, že pro ně vymýšlí ucelené značkové koncepty. Covid to utlumil, nyní se koncepty oživují.

Reklama

Covid dopadl tvrdě na všechny hospody, tedy i ty, které jsou pevně spjaty s konkrétními pivovary. Které koncepty budou pivovary dále rozvíjet a u kterých budou opatrné?

Článek

Společnost Pivovary Staropramen slavila. Oficiálně otevřela Praze nový restaurační koncept s názvem Fortel, který láká zákazníky na směs elegantní hipsteřiny, street artu, pivní kultury a historie, kterou připomínají detaily interiéru dřívějšího kina Maják.

Staropramen doufá, že nová restaurace pomůže oživit pivní kulturu a zvýší konzumaci smíchovského čepovaného piva. Jak jsou na tom ostatní značkové restaurace podporované domovskými pivovary? V galerii se dozvíte, jaké hospody jednotlivé pivovary rozvíjejí, jak koncipují jednotlivé značky a co s nimi plánují do budoucna. (Pro snadnější procházení galerií klikněte na poslední fotku v náhledu ukazující počet dalších snímků, pozn. red.)

+45

Reklama

Doporučované