Hlavní obsah

Vlevo dole: Vyfoťte si prsa pro Babiše, vyzývá poslanec ANO

Foto: Michal Šula, Seznam Zprávy

Andrej Babiš strávil úterý ve frontě na korunovační klenoty. Jeho poslanec Martin Kolovratník mezitím přemlouval poslankyně hnutí ANO k focení dekoltu na Babišovu podporu.

Reklama

Článek

Ve finále prezidentské kampaně se kromě emocí a útoků objevují nejrůznější šílené nápady mezi podporovateli obou soupeřů. Například na twitteru se šíří výzva nazvaná Prsa pro Babiše aneb Babiš na Hrad!

Nestálo by to asi za řeč, kdyby výzvu s textem „tak nebuď baba a hoď sem ňadra, ať je na Hradě náš Bába“ nesdílel i poslanec hnutí ANO Martin Kolovratník. „Poklona a respekt nejen za chuť k odlehčení kampaně, ale hlavně za vaši odvahu,“ ocenil snímky odhalených dekoltů.

Podcasteři Václav Dolejší a Lucie Stuchlíková se ho na to zeptali při natáčení aktuální epizody Vlevo dole v Poslanecké sněmovně. A zjistili, že Martin Kolovratník dokonce hodlá do akce zapojit i některé poslankyně hnutí ANO.

poslechněte si speciální povolební reaktor

„Mohu prozradit, že jsem to do jedné skupiny posílal, ať se kolegyně zamyslí. Obdržel jsem asi tři čtyři pobavené smajlíky a zatím nic víc. Tak uvidíme, budu je přemlouvat,“ svěřil se obscénní Kolovratník.

Není to poprvé, co politická strana nebo její zástupce využívá oplzlé narážky na dekolt v kampani. Například TOP 09 v roce 2017 sdílela na facebooku výzvu „volte dvacítku!“ (číslo TOP 09 v tehdejších parlamentních volbách) s fotkou tehdejšího předsedy Karla Schwarzenberga, který se dívá na prsa mladé ženy sedící vedle něj.

Jaké snímky na podporu Babiše by měli posílat muži? Co se dělo u Jezulátka a korunovačních klenotů? Proč se Danuše Nerudová uvolnila, až když z prezidentské volby vypadla?

Poslechněte si aktuální epizodu podcastu Vlevo dole!

Vlevo dole

Podcast Václava Dolejšího a Lucie Stuchlíkové, politických reportérů Seznam Zpráv.

Politické kauzy, problémy tradičních i nových stran, historky ze zákulisí volebních sjezdů i Sněmovny. Nový díl každou středu na Podcasty.cz, na Seznam Zprávách a ve všech podcastových aplikacích.

Jaká epizoda vás bavila nejvíc? Co máme zlepšit? Své podněty, připomínky nebo tipy posílejte na e-mail audio@sz.cz.

Reklama

Doporučované