Hlavní obsah

Batman chytil „netopýří virus“. Natáčení zastavil pozitivní test herecké hvězdy

Foto: Seznam Zprávy

Americký herec Robert Pattinson.

Reklama

Americký herec Robert Pattinson měl pozitivní test na koronavirus. V Londýně se proto zastavilo natáčení hollywoodského velkofilmu The Batman, v němž Pattinson hraje hlavní roli.

Článek

Výroba filmu, který má mít premiéru příští rok, se před třemi dny znovu rozjela po dlouhé přestávce způsobené pandemií covidu-19, píše The Guardian.

„Člen štábu u filmu The Batman měl pozitivní test na koronavirus a v souladu s nastavenými pravidly je nyní v karanténě. Filmování je dočasně přerušeno,“ uvedlo studio Warner Brothers ve svém prohlášení, aniž nakaženou osobu jmenovalo. Magazín Vanity Fair poté jako první uvedl, že nákazu, u níž se předpokládá, že zmutovala z viru přenášeného netopýry, test prokázal u hlavní hvězdy snímku – 34letého Pattinsona. Po uplynutí dvoutýdenní karantény by natáčení mělo nerušeně pokračovat.

Další filmové zpracování komiksového příběhu superhrdiny Batmana režíruje Matt Reeves a kromě Pattinsona v něm hraje například Zoë Kravitzová, Colin Farrell, John Turturro či Andy Serkis. Podle původního plánu je premiéra filmu plánována na rok 2021.

Reklama

Doporučované