Hlavní obsah

Bitka dvou francouzských raperů uzavřela část letiště v Paříži

Bitka francouzských raperů.Video: Marek Baloun

 

Reklama

Francouzští rapeři Booba a Kaaris způsobili v odletové hale letiště Orly pořádný rozruch. Spolu s týmy se poprali v nákupní zóně. Tím zdrželi několik letů až o třicet minut.

Článek

Šarvátka dvou francouzských raperů a jejich týmů na několik hodin uzavřela jeden z terminálů pařížského letiště Orly. Booba a Kaaris, jak si oba muži říkají, se poprali v nákupní části odletové haly po předchozích strkanicích u jednoho z gatů.

Kdo souboj vyvolal není známo, videa kolující po sociálních sítích ukazují, jak dva muži slovně napadnou dvojici z týmu druhého hudebníka. Do jejich potyčky se postupně podle policie zapojilo celkem jedenáct lidí.

Podle mluvčího letiště musely být některé lety zpožděny o 15 až 30 minut. Všichni aktéři bitky včetně obou raperů skončili ve vězení.

Booba, civilním jménem Élie Yaffa, je jedním z největších zástupců francouzské rapové scény. Na kontě má miliony prodaných desek a jeho youtubový kanál má necelých 1,1 miliardy zhlédnutí.

Kaarisovi, jak si nechává říkat Okou Armand Gnakouri v minulosti pomohl nastartovat jeho vlastní kariéru a byli dobrými přáteli. Podle webu AgendaConcerts.cat se rozkmotřili poté, co Kaaris odmítl podpořit Boobu v jeho hádce s jiným francouzským interpretem. Podle svědků incidentu měly obě hvězdy, které se několik měsíců hádaly po internetu, vystupovat na různých místech v Barceloně.

Incident přišel jen den poté, co letiště Orly a Letiště Charlese de Gaulla nabídla cestujícím možnost zaplatit si hodiny jógy pro zpříjemnění čekání na let.

Reklama

Související témata:

Doporučované