Hlavní obsah

Bujaré oslavy v Madridu. Podívejte se, jak Real slavil historický triumf v Lize mistrů

S fotbalisty Realu slavil Madrid triumf v Lize mistrůVideo: Ruptly

 

Reklama

Fotbalisté Realu Madrid se dočkali velkolepého přivítání, když den po vítězství ve finále Ligy mistrů přivezli do svého města trofej, kterou jako jediní v historii dokázali obhájit.

Článek

V Madridu propukly v sobotu večer bujaré oslavy, když místní fotbalový klub Real Madrid ve finále Ligy mistrů porazil Juventus Turín 4:1 a získal tak svůj dvanáctý titul v nejprestižnější klubové soutěži.

Oslavy pokračovaly také v neděli, to už se k fanouškům v hlavním městě Španělska připojili i jejich oblíbení hráči v čele s Cristianem Ronaldem.

Tým, kterému se jako jedinému v historii soutěže podařilo obhájit titul z předcházejícího ročníku, nejprve navštívil starostku Madridu Manuelu Carmenovou.

Hráči poté zamířili za několika tisíci fanoušky na náměstí Cibeles. Později se slavilo i na po střechu naplněném stadionu Santiaga Bernabeu. Oslavu zakončil velkolepý ohňostroj.

Za poslední čtyři sezony Real ovládnul Ligu mistrů potřetí a jeho největší hvězda Ronaldo nevidí důvod, proč by se týmu nemělo podařit zvítězit i příští rok.

Reklama

Doporučované