Hlavní obsah

Čau lidi, pojďte volit. Rebelka, která mluvila s Babišem: Stát by nás neměl buzerovat

Čau lidi, pojďte volit VI. Volební studio s hostem Klárou Novotnou alias Drzou Klárou.

 

Reklama

Volební studio Seznamu, sobota 9:00. Druhým dnem Češi volí novou politickou reprezentaci, se známými osobnostmi se bavíme o tom, jak by mělo vypadat Česko v roce 2021.

Článek

Sobota rozhodne, jaká bude příští politická reprezentace České republiky. Z voleb, které začaly včera a jejichž výsledky bychom se měli dozvědět v průběhu sobotního odpoledne, vzejdou noví poslanci i vláda, jež povede zemi příští čtyři roky.

Seznam Zprávy přichystaly sérii volebních studií, jejichž hlavními hosty jsou známé osobnosti a lidé z různých oborů. Hosta prvního sobotního studia možná znáte pod přezdívkou „Drzá Klára“, ve skutečnosti se jmenuje Klára Novotná.

Novotná kandiduje za Radostné Česko, tedy uskupení, které je prakticky bez šance na postup do Sněmovny. „Jde nám o to, aby nás stát tolik nebuzeroval, byrokracie u nás je přebujelá,” řekla Novotná, známá jako politická rebelka.

Absolventka plzeňské konzervatoře, která o sobě hrdě hlásí, že je osobou samostatně výdělečně činnou čili nezávislou podnikatelkou, vešla ve známost hlavně poté, co se kvůli svému nesouhlasu s EET sešla s tehdejším ministrem financí Andrejem Babišem (věnoval jí hodinu a půl svého času) a natočila o tom youtuberské video.

Reklama

Související témata:

Doporučované