Hlavní obsah

Čau lidi, pojďte volit. Největší hrozby, které na Česko čekají po volbách

Čau lidi, pojďte volit V. Hlavními hosty večerního volebního studia Seznamu jsou Ondřej Brzobohatý a Adam Mišík.

 

Reklama

Volební studio Seznam Zprávy, pátek 18:00, s hlavními hosty Ondřejem Brzobohatým a Adamem Mišíkem.

Článek

Oba jsou synové slavných otců: jeden herce, druhý zpěváka. Ale sami už za sebou mají množství úspěchů v showbyznysu.

Skladatel Ondřej Brzobohatý a zpěvák Adam Mišík jsou hlavními hosty dalšího z volebních studií Seznam Zprávy, do nichž v pátek a sobotu zveme známé osobnosti z různých oblastí. Tentokrát si povídáme o tom, jaká největší nebezpečí na Česko čekají v letech po volbách, a ve studiu také uslyšíte, kdo by podle politiků měl být příštím českým prezidentem.

„Už jsem byl volit,” řekl prvovolič Mišík ve studiu. „Myslím, že tyhle volby jsou důležité. Projevuje se na nás, že se máme příliš dobře a měli bychom volbou projevit, že to tak má být i dále,” dodal Brzobohatý.

Volby do Sněmovny jsou vnímané jako klíčové: mohou podle mnohých rozhodnout o změně směřování České republiky. V každém případě z nich vzejde nová Sněmovna a poté i vláda.

V sobotu odpoledne, nejpozději v podvečer, bude známo, které ze stran kandidujících do Sněmovny překonají nutnou pětiprocentní hranici. A pak o něco později i kdo sestaví vládní koalici.

Češi volí vládu do roku 2021. Hostů v sérii volebních studií „Čau lidi, pojďte volit“ se proto ptáme, v jakém Česku by chtěli v tomto roce žít a co čekají od příští vlády.

Reklama

Doporučované