Hlavní obsah

Česká Miss mění pravidla, spojí síly se Slováky

Česká Miss odstartovala nový ročník.Video: Pavol Martaus

 

Reklama

Vyhlášení nového ročníku České Miss přineslo překvapení. Česká soutěž krásy se spojí s Miss Universe Slovenskej republiky, a vyhlašovat se tak budou vítězky obou zemí.

Článek

Ředitelka slovenské verze soutěže krásy Silvia Lakatošová vysvětlila, že vzhledem k tomu, že obě soutěže vlastní světovou licenci na Miss Universe, během finálového večera se zvolí dvě dívky, které budou obě země reprezentovat. Navíc se bude volit i novodobá československá miss.

A kromě této novinky se změní i způsob volby. V posledních ročnících České Miss byly vítězky voleny pouze porotou. Letos nastanou změny. „Držitelku titulu Česká Miss/Miss Universe Slovensko zvolí odborná porota. Ale tím to zdaleka nekončí, protože pak je tu něco, co přiláká spoustu krásných dívek z Česka i ze Slovenska, a to je honorovaný kontrakt na 100 tisíc eur, tedy v přepočtu více než 2,5 milionu korun. A zde přichází ke slovu to nejpodstatnější, a to je hlasování diváků,“ vysvětlil nový člen týmu a scenárista finálového galavečera Libor Bouček.

Vybrané finalistky čeká péče těch největších odborníků z obou zemí. Chůzi je bude učit bývalá vítězka a úspěšná modelka Nikol Švantnerová, která je i ambasadorkou soutěže. Dále si dívky natrénují sebeprezentaci a samozřejmostí je i vyladění celkové vizáže.

Jací návrháři budou dívky oblékat? Promítne se spolupráce Česka a Slovenska do návrhu korunek a jaká bude jejich celková hodnota? To se dozvíte v úvodní reportáži, která je součástí magazínu Slavní. Televize Seznam jej vysílá každé úterý večer.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované