Hlavní obsah

Česká Miss se vrací do Ostravy: krásky teď čeká boj o velké finále

Tisková konference představující letošní program České Miss.Video: Barbora Marková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Česká Miss představila program finálového galavečera, který se uskuteční 2. června v ostravské multifunkční aréně Gong. Nabídne přehlídku národních kostýmů, promenádu v plavkách, ale také návrat ke kořenům.

Článek

„Aréna patří k nejmodernějším prostorům u nás. V Ostravě, kromě toho, že tam proběhla první Miss České republiky, kde byla zvolená Ivana Christová, tak tam byla zvolená roku 1998 Kateřina Stočesová, a my se vlastně teď po dvaceti letech vrátíme znovu do Ostravy,“ říká ředitelka soutěže Eva Čerešňáková.

Kromě prostoru Dolních Vítkovic nabídne finálový večer také promenádu národních kostýmů.

„Svěřili jsme vše studentům, tak jako v loňském roce, kdy vznikla soutěž, studenti mohou posílat své návrhy, a deset nejkrásnějších kostýmů bude vybráno a v rámci večera předvedeno,“ láká ředitelka soutěže.

Česká Miss se v tomto ročníku zaměří také na charitu. Zazpívají děti z projektu La Sophia spolu s Yvettou Blanarovičovou.

47 semifinalistek teď čeká boj o užší finále. 6. dubna se vybere 10 dívek, které hned následující den čeká focení portrétů.

„Dívky také v následujících dnech absolvují focení v plavkách nebo kurz přežití a také týden na jachtách v Chorvatsku,“ dodává Čerešňáková.

Reklama

Související témata:

Doporučované